понеделник, 7 януари 2013 г.

Къща за гости Вила Колор Villa Colour

Къща за гости Вила Колор предлага отлични условия за една незабравима почивка, уикенд, среща с приятели или семейно тържество на тихо и спокойно място на планина в Троянския балкан.
Тя се намира в началото на село Горно Трапе по пътя от Троян за Шипково-Рибарица-Тетевен, непосредствено до борова гора и планинската река Бели Осъм, на 10 км от центъра на гр.Троян, на надморска височина 530 м. в северното подножие на Стара планина, в близост до Национален парк "Централен Балкан", ски пистите на курорта Беклемето и басейните с топла минерална вода на курорта Чифлик и Шипково, атракциите на Айдушко сборище-конна езда, пейнтбол и др.
Първият контакт на гостите е с големия подреден двор с цветна градина и тревна площ за игри, водна каскада, басейн през лятото, детска площадка и паркинг. Покритата тераса е с барбекю за романтични вечери, а слънчевата тераса е с чудесен изглед към планината за сутрешно кафе или следобеден аператив. Кухненския бокс със столовата за хранене са оформени като зимна градина.Тук можете самостоятелно да си приготвите храна в добре оборудвания куненски бокс - електрическа и микровълнова печки, хладилник, кафе машини за шварц и експресо, фритюрник, тостер, прибори и чаши. По предварителна заявка домакините могат също да Ви предложат от своите специалитети: пастърва по туристически, кавърма, селски шницел, селска баница, салата Колор и др. На Ваше разположение са и многобройните заведения за хранене и развлечения в Троян, Шипково, Чифлик, Орешак, Черни Осъм.
Къщата има 2 двойни и 2 тройни стаи - 10 легла за възрастни и 2 за малки деца /легла-кошари/ и столче за хранене. Всяка стая е с отделен санитарен възел,баня,сешоар,сателитна телевизия и неограничен достъп до безжичен интернет. Има добро покритие на всички мобилни оператори.



Местоположението на Къща за гости Вила Колор в централната част на Република България дава възможност за добро организиране на свободното време:
  • Посещение на: Музей на занаятите и Галерия "Серякова къща" в Троян, Международна изложба на приложните изкуства в с.Орешак, Троянски манастир, Природонаучен музей в с. Черни Осъм, Римска станция "Сосра" край с. Ломец, Зелениковски манастир, грънчарска работилница и др.
  • Еднодневни екскурзии: Покрития мост на Кольо Фичето, стария град Вароша и Зоологическа градина в Ловеч, Панорама на Руско - Турската осбободителна война и Музей на виното с дегустация в Плевен, Архитектурно-етнографски музей "Етъра" и Дом на хумора и сатирата в Габрово, Велико Търново, Арбанаси, Трявна и Боженци, Пещера Съева дупка и ферма за щрауси в Брестница, Информационен център на НП "Централен балкан" в курортно селище Рибарица и Гложенски манастир.
  • Разходка в Стара планина: Екопътеки: Беклемето, Видимско пръскало в гр.Априлци, По пътя на еделвайса в Чифлик.
  • Разходка в околностити на Вила Колор-до връх Тодорова могила-чудесна панорамна гледка към Троянски проход и Козя стена, връх Ботев,Троян, Ловеч, Балабанско,Терзийско и връх Васильов.

    Предлагат се и други маршрути.
  • Конна езда-обучение за начинаещи и разходка в планината за напреднали.
  • Пикник край реката.
  • Плувни басейни с топла минерална вода в Шипково и Чифлик
  • Риболов и водни спортове на язовир Сопот.
  • Разходка с мотоделтапланер.
  • НОВО : Тенис на корт ( срещу заплащане ) и футболно игрище в съседство с Вила Колор.
  • На гостите от чужбина предлагаме посрещане и изпращане от летище в страната и предоставяне на кола под наем. За разходка в планината предлагаме планински водач.
Домашните любимци също са добре дошли!

Няма коментари:

Публикуване на коментар